Nové občánky přivítalo město i baráčnici

29.11.2022 17:00

V poněkud uplakaném úterním podvečeru dne 29.11.2022 se v restauraci Opera sešly na Vítání občánků téměř dvě desítky nových občánků našeho města v doprovodu svých blízkých.

Na samotném začátku všechny přivítala předsedkyně komise pro občanské záležitosti paní Hana Králíková a poté dětem zazpívaly děti ze základní a mateřské školy. Pak dostal slovo místostarosta našeho města, pan Tomáš Lohniský, který rodičům poblahopřál a předal také několik moudrých rad do života. Program zakončily opět děti z mateřské a základní školy, které přednesly svým malým kamarádům půvabné veršíky.

A pak už přišel čas na slavnostní přivítání. Každé děťátko obdrželo malý dárek a Pamětní list v upomínku na tento významný den, na kterém samozřejmě nemohli chybět ani baráčníci. Tetičky Jarmila Klírová a Jana Mašková také popřály dětem i jejich rodičům, aby děti vyrůstaly k radosti svých blízkých i nás všech a aby je životem provázela radost a spokojenost.

V samotném závěru se mohlo každé děťátko se svými nejbližšími vyfotit v kolébce, která je jakýmsi němým svědkem tohoto milého aktu Vítaní malých občánků v našem městě. Vítejte, naši milí malí spoluobčané mezi námi a ať se vám u nás líbí!

Zapsala tetička Jana Mašková, syndička Obce baráčnické Vítězslava Hálka v Odoleně Vodě