Baráčníci OB Vítězslava Hálka a konec roku 2023

09.01.2024 05:01

Závěr roku byl u nás v Odoleně Vodě, jako ostatně každý rok, bohatý na kulturní akce, kterých se zúčastnili i baráčníci OB Vítězslava Hálka, ať už se jedná o Zpívání u vánočního stromečku 23.12.2023 s pěveckým sborem Valeriana, nenechali jsme si ujít  ani Vánoční koncert tohoto  pěveckého sboru v kostele  sv. Klimenta 26.12.2023.

30.12.2023 jsme rádi využili možnosti navštívit rodný domek Vítězslava Hálka při vzpomínkovém posezení prodchnuté vůní jehličí a vánoční atmosférou pro všechny, kteří si chtěli vychutnat atmosféru zašlých časů a užít si sousedské setkání.

 

31.12.2023 jsme se zúčastnili také již tradičně pořádané výstavy PF ve Fotogalerii Novotný od fotografů, kteří s panem Novotným spolupracují. Bylo zde vystaveno několik desítek PF, každá z nich měla svůj vlastní svéráz, který vypovídal o charakteru a zájmech autora. Mě osobně zaujala PF s textem „I maličký kamarád má obrovskou cenu“, a to natolik, že jsem požádala autora, aby mi ji zaslal. Ten text pohladí na duši a obrázek vám třeba vykouzlí na tváři úsměv podobně jako mně. Vy se můžete na tuto PF s laskavým svolením autora podívat  níže. A jistě nevadí, že jde o PF  již z roku 2022

 Po tom, co jsme se s panem Novotným i se všemi přítomnými rozloučili s přáním šťastného nového roku 2024, jsme se přesunuli do naší rychty, kde pro nás tetičky připravily malou oslavu jako rozloučení se starým rokem. Bylo to milé setkání a podvečer plný vyprávění a vzpomínek a také plánů na příští rok. Děkujeme za ně.

Děkujeme také všem, kteří se v našem městě podíleli na vytvoření příjemné vánoční atmosféry i za uspořádání všech již tradičních akcí, které vždy prozáří závěr roku.

Za tetičky a sousedy OB Vítězslava Hálka v Odoleně Vodě zapsala syndička, tetička Jana Mašková