Vítání občánků

14.06.2020 14:00

I když si dne 14.6.2020 sluníčko hrálo na schovávanou a mračilo se, sál restaurace Opera v Dolínku byl plný úsměvů. Od 14 hod. se zde konal slavnostní akt Vítání nových občánků do našeho města, kterého se z naší obce baráčnické zúčastnily tetičky Marie Smejkalová a Jana Mašková. 

I přes složitější situaci, kdy kvůli doznívání koronavirové krize bylo tentokrát Vítání občánků rozděleno na tři skupiny, zúčastnilo se jej společně se svými rodiči i blízkými 21 dětí. Ty byly nejprve představeny paní starostce, která je pak uvítala mezi nás milými slovy. 

Pak přišly dětem zazpívat a zatančit děti z dětského sboru Barvínek, které zazpívaly hezkou písničku o našem městě Odolena Voda. Všechna miminka jakoby pozorně poslouchala a některá svými zvědavými pohledy hledala na pódiu děti i po tom, co kulturní představení skončilo. 

Na každé miminko si pak udělal čas i pan fotograf Pavel Novotný, od kterého bude mít každé miminko hezkou fotografii se svými blízkými jako vzpomínku na tento den. 

Kromě toho dostalo každé miminko malý dáreček od Městského úřadu a také dárek od naší Obce baráčnické s pozdravem od tetiček a sousedů.

Zapsala tetička Jana Mašková, Obec baráčnická Vítězslava Hálka Odolena Voda