Sedění Obce baráčnické Vítězslava Hálka Odolena Voda spojené s oslavou

16.02.2020 14:00

Dne 16.2.2020 konalo se další pravidelné sedění naší Obce baráčnické Vítězslava Hálka  v Odoleně Vodě. Tentokrát však bylo spojené s významnou událostí. 

Po ukončení oficiální části programu jsme společně popřáli naší rychtářce - tetičce Jarmile Klírové - k jejímu významnému životnímu jubileu. Kromě drobných dárků obdržela také vtipné přání s podpisy všech přítomných, které pro ni bude vzpomínkou na dnešní den. Ke gratulantům se posléze připojila i starostka našeho města - paní Hana Plecitá - a také jedna z členek místního pěveckého souboru Valeriána. Potěšil nás také náš bývalý syndik, soused Roman Straka, který se ve svém nabytém programu také přišel mezi nás podívat - i on slavil narozeniny a čekal ho tu od nás malý dárek. 

Oficiální část sedění se tak během pár minut proměnila v neoficiální posezení přátel, které spojuje město, v němž žijí. Na naší rychtě bylo jako v úle, spousta smíchu a dobré pohody. A tak by to mělo být i ve dnech všedních - úsměv a vlídná slova stejně jako přátelský vstřícný postoj nestojí nic, ale udělají mnoho. Děkujeme za vytvoření krásné atmosféry na naší rychty všem, kteří přišli a hlavně tetičce Janě Kotrbové i rychtářce, tetičce Jarmile Klírové, které připravily chutné občerstvení.

Děkujeme za krásný čas vzájemného porozumění i přátelského dobírání a těšíme se na setkání zase příště.

Zapsala syndička tetička Jana Mašková