Blog pro Vás

Pište nám své dojmy a připomínky

Budeme rádi, když nám sem napíšete, jak na Vás naše stránky působily, co Vás potěšilo nebo naopak nepotěšilo...

Pomůžete nám tím stránky vylepšit. Kontaktní formulář naleznete níže pod příspěvky.

Zdraví Vás tým Baráčníci Odolena Voda

Pište nám a diskutujme

Datum: 10.11.2016

Vložil: Jůzková Zdeňka

Titulek: kroje

Stránky máte hezké, ale co kdyby tetičky také používaly čepce,nenosily hodinky a připínky na krojích to by bylo úplně v pořádku.
Pokud tetičky na fotografiích jsou z vaší Obce?.
Panímaminka Veleobce

Datum: 22.10.2016

Vložil: M.Pospíšilová

Titulek: Výlet

Díky našim odolským Baráčníkům ! Pozvali mne na výlet do Skanzenu v Kouřimi ,mám z té neděle krásný zážitek a dlouho budu na národopisnou akci vzpomínat. M.P.

Datum: 04.06.2016

Vložil: Zdena a Marie /Hradčany OB /

Titulek: Foto

Nějaké fotografie ze současných akcí Vaší OB ! !

Datum: 20.01.2016

Vložil: Představenstvo Veleobce

Titulek: Kroje baráčnických členů

Baráčnický kroj-(Stačil by Svéráz )mají mít při takové slavnostní akci jako bylo 80.výročí trvání baráčnické obce Odolena Voda všichni ! ! Rychtářko,pouč všechny tetíčky o této nutnosti !

Datum: 28.11.2015

Vložil: Veronika,Sluhy OB

Titulek: Zábava

Vážení,máme dotaz,rádi bychom k vám zavítali na Sousedskou zábavu v březnu 2016.Upřesněte prosím,kde se u vás zábava koná.Diky za zprávu.Celé vaší odolské baráčnické obci přejeme pěkné a radostné Vánoce.

Datum: 21.03.2014

Vložil: Božena Buřičová

Titulek: baráčníci Dolní Bousov a V.župa pana Václava Budovce z Budova

Dobrý den sousedé a tetičky, máte moc pěkné stránky,přehledné ,pěkně zdokumentované. Můžete se podívat i na naše stránky, baráčníci Dolní Bousov a V.župa, také máme na facebooku stránku s názvem Baráčníci Česká republika, můžete zde vkládat a zveřejni si pozvánky a fotografie, jako správce stránek vím že je navštěvují lidé z 21 zemí a to už stojí za to, přeji vám hodně sil v baráčnické práci Božena Buřičová místorychtářka V.župy

Datum: 30.03.2014

Vložil: Jana

Titulek: Re: baráčníci Dolní Bousov a V.župa pana Václava Budovce z Budova

Dobrý den Boženko, moc děkujeme za přívětivou a milou reakci, Vaše webové stránky jsou moc hezké a zachycují právě to, co by v tomto uspěchaném čase zachyceno být mělo - to, co souvisí s naším národem i tradicemi a co dokáže skutečně mile pohladit na duši. Děkujeme moc za inspiraci, doufám, že nevadí, že jsem odkaz na Váš web umístila do záložky "O nás"/"Naši uživatelé". Přejeme hodně úspěchů ve Vaší práci a těšíme se někdy na shledanou.

Datum: 27.02.2014

Vložil: Představenstvo Veleobce

Titulek: Volební zasedání

Milí odolští baráčníci,bylo by dobré uveřejnit na vašem vebu Zprávu o volebním zasedání XVI.župy u vás v restauraci OPERA.Kdy se koná ?

Datum: 05.03.2014

Vložil: Jarmila

Titulek: Re: Volební zasedání

Děkujeme za příspěvek, informace o volebním zasedání XVI. župy v restauraci Opera v Dolínku je již na titulní stránce webu. Těšíme se na vás.

Datum: 16.02.2014

Vložil: Vlasta

Titulek: Sobotní odpoledne

Jarmilo a Jano ,chtěla bych vám poděkovat za výborně sestavenou a uveřejněnou zprávu o návštěvě baráčnické delegace z Odolena Vody 15.2.2014 na volebním zasedání našich přátel-baráčníků v Zálezlicích.Krásně jste v článku zachytily milou atmosféru,která to odpoledne u našich zálezlických sousedů vládla.Ještě jednou díky !

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek