Výroční sedění XVI. župy Karla Havlíčka Borovského

09.03.2019 14:00

Dne 9.3.2019 jsme měli tu čest hostit členy XVI. župy a hosty tohoto výročního sedění. sedění se konalo již tradičně v sále restaurace Opera za podpory města Odolena Voda. Sál restaurace se zaplňoval velice rychle, a tak krátce před 14. hodinou zasedli společně u stolů členové OB Hoštice, OB Libeň II, OB Líbeznice,OB Odolena Voda, OB Vinoř a OB Zálezlice i jejich hosté.

Na samotném počátku nás po slavnostním úvodním ceremoniálu všechny přivítal rychtář XVI. župy, soused Martin Holoubek, který představil rovněž všechny hosty. Mezi hosty jsme přivítali starostku našeho města Odolena Voda paní Hanu Plecitou, jíž jsme mohli alespoň osobně poděkovat za spolupráci a podporu města naší obci baráčnické, dále naše výroční sedění poctili svou ávštěvou  starostové obce Líbeznice, Zálezlice, Hoštice a Vinoř, kteří přednesli alespoň krátké zdravice.

Z úst přítomných zástupců jednotlivých obcí baráčnických zazněla nejenom slova díků za pozvání, tetičky a sousedé se  rádi pochlubili také tím, co ve svých Obcích baráčnických podnikají, jak o sobě dávají vědět.

Potěšila  nás zpráva o tom, že se opět "probudila k životu" obec baráčnická  v Čakovicích a rádi jsme mezi námi přivítali i tetičky z této nově založené obce.