Účast na Výročním sezení Obce baráčnické v Zálezlicích

03.03.2017 18:00

Dne 3.3.2017 jsme byli pozváni na Výroční sezení Obce baráčnické v Zálezlicích. Jezdíme sem moc rádi, protože zde pokaždé nacházíme přátelské prostředí i otevřenou náruč místních baráčníků, s nimiž nás pojí dlouholeté přátelství, a nejinak tomu bylo i tentokrát.

Program byl sice vcelku krátký - zahájila jej rychtářka tetička Tonička Justychová svým svérázným způsobem, který pohladí na duši, a v podobném duchu se nesly i další příspěvky. Mezi přispěvateli nechyběli zástupci místních spolků ani sarosta obce, kteří chodí mezi baráčníky pravidelně. V obci vůbec funguje spolupráce občanů vzorově, což se ukázalo především v době povodní v roce 2002, kdy byla velká část obce pod vodou...

I v průběhu Výročního sezení přijala Obec baráčnická v Zálezlicích dva nové členy a pochlubila se i "novým přírůstkem" z podzimu loňského roku - tetička už seděla ve svérázu společně s námi u stolu, takže jsme se po zakončení programu pustily do plodné diskuse, kde jsme se dověděly podrobnosti o pořádaných akcích. Diskuse byla plodná a inspirující, takže se nám odtud ani nechtělo a odjížděli jsme až v pozdějších večerních hodinách.

Velké díky za pozvání, za všechno co děláte i za inspiraci!