Předvánoční sedění v Opeře

16.12.2018 14:00

Dne 15.12.2018 jsme se, jako už tradičně, sešli na společném předvánočním sedění, tentokrát v restauraci Opera v Dolínku. I přes to, že se sedění nekonalo na naší rychtě, připravily i tentokráte naše tetičky, především tetička Jana Kotrbová, slavnostní prostředí s vánočně prostřenými stoly a nefalšovaným vánočním pohoštěním. 

Letošní setkání mělo ještě o něco slavnostnější atmosféru nejen díky tomu, že jsme společně zasedli ke slavnostně prostřeným stolům s vánoční výzdobou a dobrotami, ale také proto, protože jsme na tomto sedění přivítali mezi sebou tři zájemce o vstup do naší obce baráčnické.

Myslím, že nejenom naši noví členové, ale i hosté a samozřejmě i sousedé a tetičky ocenili skvělou přípravu a přátelskou atmosféru celého setkání, z něhož si každý z nás odnesl vzpomínku v podobě praktického zápisníčku s poděkováním naší obce baráčnické jako drobný, přesto velmi užitečný vánoční dárek - všichni sousedé, tetičky i hosté měli z dárku upřímnou radost.

Po oficiální části nás všechny čekala slavnostní večeře jako poděkování za celoroční práci, po níž jsme se s přáním krásných vánočních svátků a všeho dobrého do nového roku 2019 rozcházeli do svých domovů se slibem, že se brzy sejdeme ještě na dalších vánočních akcích.

Těšíme se na další společná setkání!

Zprávu o předvánočním sedění Obce baráčnické Vítězslava Hálka Odolena Voda zapsala tetička Jana Mašková